Over We-Think

We-Think Solutions, Uw partner in IT.Hosting.Design.Outsourcing.Domeinen.


Klantgericht

We zoeken graag met u naar de juiste oplossing voor uw situatie of probleem.
Goede communicatie is enorm belangrijk voor ons, het zorgt ervoor dat we uw probleem snel en duurzaam kunnen oplossen.

Klanten Service

Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. We streven er naar binnen 24 uur uw ticket en/of vragen te beantwoorden. Mocht u een SLA hebben dan kunt u contact opnemen met ons spoed nummer.

Oplossing op Maat.

Omdat niet iedereen dezelfde wensen of eisen heeft is flexibiliteit enorm belangrijk voor ons. Al onze diensten zijn schaalbaar en aan te passen naar uw wensen.

Stabiele en Schaalbare Hosting

Onze nieuwe servers verzorgen dat u een geen problemen heeft met het bereiken van uw website of applicaties. In het geval dat u meer snelheid nodig heeft kunt u dit regelen met 1 telefoontje, Binnen 24 uur is uw service opgeschaald.

Makkelijk Domeinbeheer

Via ons klantenpaneel kunt u makkelijk uw domeinen beheren. Tevens bieden we onze klanten een privacy addon aan die het mogelijk maakt dat u niet zichtbaar bent in de WHOIS gegevens. Ook kunt u in het paneel gemakkelijk uw DNS aanpassen.

Betaalbare Outsourcing

Onze outsourcing diensten maken het makkelijk en betaalbaar voor u om een nieuwe website of software te laten maken. Het maken van de documentatie word in Nederland samen met u gemaakt, de daadwerkelijke uitvoering word outsourced naar Azië.
0
+
Tevreden Klanten
0
+
Jaar Ervaring
0
%
Uptime Garantie
0
+
Domeinen onder ons Beheer

Wie zijn we?

In 2006 hebben wij We-Think Solutions opgericht. Over de jaren zijn we onze diensten catalogus gaan uitbreiden om onze klanten meer gemak te bieden. Vandaag ter dag kunt u bij ons terecht met al uw vragen over Webdesign, Grafisch Design, Printing, IT Onderhoud en Service, Consultancy, Applicatie Design en nog meer.

De diversiteit van onze diensten heeft ons geleerd dat het belangrijk is voor iedere specialisatie de juiste designer of programeur te zoeken. Dit leide ons naar Azië, waar we over de laatste 5 jaar een groot team aan specialisten hebben samengesteld. Mede door deze vorderingen kunnen wij u nu hoogwaardige en duurzame services aanleveren.

2006
Oprichting We-Think Solutions
2009
Uitbreiding Services
2013
Uitbreiding Diensten in Azië
2018
Outsourcing Diensten in Nederland