Diensten

Een nieuw Domein

U heeft een idee, nu zoekt u een goede domein naam. Zoek niet verder, wij leveren u de domeinnaam die bij u past. Via ons makkelijke klanten portaal kunt u zelf de DNS/Nameservers aanpassen of identiteits beveiliging aanvragen.

Het is ook mogenlijk om uw domein te verhuizen naar We-Think Solutions. Het domein word dan verlengt met de tijdsduur dat u deze wilt registreren. Om het u helemaal makkelijk te maken kunt u ook hosting bestellen en heeft u alles onder 1 dak.

Lees hier meer over domein namen.

Nieuw domein? Vandaag nog online!

Geweldige Hosting

We-Think Solutions bied hosting voor ieders benodigdheden. U kunt bij ons terecht met een kleine website met een voordelig shared hosting pakket. In het geval dat u meer snelheid en/of ruimte nodig heeft kunt u ook kijken bij onze VPS diensten.

Onze managed diensten komen met een SLA zodat u exact weet waar u aan toe bent. Welke taken bij u liggen en welke taken wij voor handen nemen. U kunt hier de standaard pakketten vinden voor managed hosting.

Waarom We-Think Hosting?

Snelle Helpdesk

Uw ticket binnen 24 uur beantwoord.

Schaalbaar

Gemakkelijk hosting up- of downgraden.

Plesk Panel

Toegang tot uw eigen Plesk Panel

Altijd Online

99% Uptime Garantie

Customizeable

Veel Hosting Opties beschikbaar

1-Click installatie

Wordpress en meer met 1 klik installeren.

SSL Certificaat

Gratis Let’s Encrypt DV certificaat inbegrepen.

Pagespeed Integratie

Google Pagespeed Integratie.

Spamfilter

Gratis Magic Spamfilter

Grafisch Design

Op zoek naar een logo? Misschien een nieuw visite kaartje of u heeft een oud logo dat in vector moet worden gemaakt. Bij We-Think Solutions is het allemaal mogenlijk. Tevens maken wij infographics en 2D animaties.